Stefan Wolffbrandt


Rockmusikeren Stefan Wolffbrandt bor på Samsø, øen midt i Danmark. Som en af de mange i rækken af musikere, flyttede han til øen for ca. 20 år siden. Først kom Poul Krebs, så kom Lars Muhl, Kristian Lilholt og derefter Stefan Wolffbrandt. Senere er der kommet flere til bla. Ivan Pedersen, men ud af de tidligerte nævnte, er der kun Stefan Wolffbrandt tilbage.


Græmme Records er et lille bitte pladeselskab på Samsø med 10 udgivelser bag sig.

Vi udgiver kun god musik med indhold i for både børn og voksne....


Se også min webside: www.wolffbrandt.com

UDGIVELSER

Stefan Wolffbrandt når han er bedst - Live.....

Musikeren


Stefan Wolffbrandt samlede på et tidspunkt orkestret TV2-Jam og de drog på turné i Danmark og spillede rigtig mange koncerter i hele landet. Med Stefan Wolffbrandt i forgrunden på scenen og TV2's fede danske rocksange var succes'en i hus. Efter at have været på konstant turné, mente Stefan Wolffbrandt at det ikke kun var TV2 der var verdens bedste og gik derfor solo, for at afprøve sine egne nye sange og blande et repetoire med de bedste numre han har skrevet.


Sangskriveren


Stefan Wolffbrandt er en flittig sangskriver og komponist, så når Stefan Wolffbrandt går på scenen, sidder du bare helt stille for at få alt med i hans tekster. Sjældent har du hørt så sigende og intense sange, hvor du ikke kan undgå at gå fra koncerten med et ændret syn på livet.Stefan Wolffbrandt har udgivet 5 CD'er, som er blevet spillet i radioerne landet over og solgt til mange danske hjem. Der er to nye singler i 2020 og det er nyt og spændende materiale udgivet 1.10.2020, nemlig albummet Stort & Småt & Smukt.


© Årets Webbutik 2020

Telefon26501783

Følg os