Tænk Dig Til Et Godt Liv


Bogen er en autentisk beskrivelse af hvordan du kan få et godt liv.

Stefan Wolffbrandt har arbejdet på bogen Tænk Dig Til Et Godt Liv i mere end tre år, men har brugt de sidste 10-12 år på at samle de erfaringer, der er brugt til at skrive bogen. Han har været dybt inde i sindet og har mærket efter, hvad det er der har gjort, at han har fået et godt liv. Hele den proces kan du læse om i bogen - alt det der er beskrevet, det har han selv følt og mærket på sin egen krop og i hans egne tanker.

Er du bevidst om dig selv og ønsker du at videreudvikle dig selv...

90% af dit liv foregår indeni dit hoved. Hvordan tænker du? Er du er positivt menneske, eller tænker du negativt? Kan du lave om på din fortid? Kan du slippe af med dine bekymringer? Er det gået op for dig at forandring kommer indefra og ikke udefra? Disse spørgsmål kan du få besvaret i ”Tænk Dig Til Et Godt Liv”. Der er, hvert år, ca. 500.000 danskere der går ned med stress, og der er ca. 460.000 danskere der er på lykkepiller. Bogen Tænk Dig Til Et Godt Liv, er tiltænkt den million danskere, der har svært ved at finde løsningen på, hvordan problemerne kommer ud af deres liv. Tænk Dig Til Et Godt Liv kan gøre en forskel for alle dem - og dig.. 

En bog til alle der er interesserede i at vide hvad der foregår i vores tanker.

Tænk Dig Til Et Godt Liv

Nye bøger på vej fra forfatteren...


Som en fortsættelse til Tænk Dig Til Et Godt Liv kommer efterfølgeren

Giv Slip - Og Gør Dig Selv Fri


Bogen er i samme stil, blot med beskrivelsen af hvordan du kan give slip på det liv du har nu, for at få noget andet og bedre i stedet. Hvorfor har vi så svært ved at give slip og komme videre med vores liv? Det er noget af det den kommende bog bla. svarer på.


Mine Forfædres Færd

Stefan Wolffbrandt er ved at skrive en roman i 2 bind, som handler om slægten helt tilbage til Odin, Njordur, Ægir og Rán. Det bliver en mange-dimensionel der forbinder fortiden med nutiden. En kærlighedshistorie som går på tværs af religionerne igennem de sidste 2000 år. Glæd dig - romanen udkommer i slutningen af 2021. 

© Årets Webbutik 2020

Telefon26501783

Følg os