Sangbøger


Salg af CD’er med tilhørende aktivitetssangbøger

Jeg har udgivet

“RYTMETROLDERIER” i 2007,

“SÅ 3 & SÅ 4” i 2014 &

“SPIL & SPRÆL” i 2020,
hver med tilhørende aktivitetssangbøger af samme navn med beskrivelser af sanglegene og noder + akkorder.

Alle sange er supernemme at synge og spille, og når I køber materialet er det bare at læse instruktionerne i bogen og så sætte musikken på – og aktiviteten er i gang.
Hen ad vejen digter I måske selv flere vers og spiller selv.

Pris på CD’er: kr. 100,- + forsendelse.
Pris på aktivitetssangbog: kr. 100,- + forsendelse.
Pris på CD + aktivitetssangbog: kr. 150,- + forsendelse.
Særligt tilbud gives ved køb af flere.

Ring gerne til mig for at høre mere om de enkelte sange og hvilke, der er bedst egnede til netop jeres brug.
Ring også gerne hvis I har brug for mere forklaring til instruktionerne.


RYTMETROLDERIER


Sangbog og CD med 14 legesange til brug for børn fra 0 - 10 år. Der er den med rytmeægget, der bliver ruget ud til en skildpadde, faldskærmen, der er det store hav, hvor pingvinerne svømmer i og gymnastiksangen, der får pulsen helt op.

Det er Rytmetrolden Anns første solo-CD, og hun har også lavet en sangbog af samme navn til brug af de voksne, hvori der er instruktioner til alle legene.

Rytmetrolderier

SÅ 3 & SÅ 4


Sangbog til CD'en med 19 nye numre at hinke og skråle til: leg med ærteposer, hulahopringe, faldskærm, spisepinde og rytmeæg. Egnet til brug i børnehaver og i indskolingen.

Det er Rytmetrolden Anns 2. solo-CD, og hun har også lavet en sangbog af samme navn til brug af de voksne, hvori der er instruktioner til alle legene.

Så 3 Og Så 4...

SPIL & SPRÆL


Velkommen til min aktivitetssangbog SPIL & SPRÆL.

Her får du 18 friske numre til at spille og lave musikaktiviteter til. Alt musik-ken er at finde på CD’en, der også hedder SPIL & SPRÆL.

I tilblivelsen af disse sanglege har jeg ønsket meget, at I brugere skal have nemt ved at sætte musiske aktiviteter i gang, og derfor er mange af remedierne let tilgængelige, som jeg tror I har i forvejen og som ikke kræver storindkøb i musikbutikken; reb, spande, faldskærme, rytmeæg, ærteposer, skovle, sæbebobler, elastiksnore, pinde, hulahopringe og bolde.

Spil & Spræl

Telefon26501783

Følg os

© Årets Webbutik 2020